POREČ ROCK OFF

23.06.2017 - 23.06.2017

Mesto: POREč-PARENZO (Riva)
Začetek: 21h
Organizator: MPG d.o.o.

Koncert grupe Vatra i Pavel

Za otvaranje drugog po redu festivala života, Poreč Open Air festivala, koji će se ove godine održati u osvježenom formatu, od 23. lipnja do 16. rujna, pripremili smo pravu glazbenu poslasticu uz veliki besplatan koncert na otvorenom!
Čak dva velika hrvatska rock izvođača, u svom zajedničkom nastupu na otvaranju još jednog sadržajnog ljeta u Poreču. Dočekajte početak ljeta na porečkoj rivi i uživajte u odličnom domaćem zvuku!
Grupe Vatra i Pavel, dva benda trenutno na vrhuncu svojih karijera, zabavljat će Porečane i njihove goste za otvaranje još jednog izdanja festivala života, Poreč Open Air festivala. Vatrina priča je priča o proboju na domaću glazbenu scenu iz male kontinentalne sredine, a Pavelova je priča o uspjehu benda Aljoše Šerića, kojom je ovaj umjetnik htio izraziti kantautorski izričaj.
Vrhunski koncertni nastupi na kojima energija i emocije pršte s pozornice, još jednom će svojom izvedbom razveseliti sve okupljene. Budite dio prave ljetne poslastice koja je idealan uvod u dugo, toplo i sadržajno porečko ljeto uz Poreč Open Air festival!



Info

info@porecopenair.com
www.porecopenair.com