DanceStar Festival

24.05.2017 - 28.05.2017

Mesto: POREč-PARENZO (Poreč-Parenzo)
Organizator: EOL Solutions d.o.o

Međunarodno plesno natjecanje

Zaustavite vrijeme na trenutak i teleportirajte se u DanceStar plesnu orbitu!

I ove godine Poreču je pripala čast da povodom manifestacije DanceStar World Dance Masters ugosti više od 5.000 najboljih svjetskih plesača od 24. do 28. svibnja. Zelenom i Plavom Lagunom će na nekoliko dana zavladati plesni ritam kojem nitko neće odoljeti.

DanceStar je sinonim za visoko-kvalitetna plesna natjecanja koja se održavaju diljem svijeta, sa grandioznom završnicom koja se već 10. godinu zaredom održava u Poreču. Svake godine sve više dobiva na značaju, šireći svoje tržište na nove zemlje. Rastući trend se odražava i kroz brojne suradnje s renomiranim ličnostima domaće i inozemne plesne scene.

Iznimna posjećenost natjecateljskog dijela, potvrđuje činjenicu o atraktivnosti porečkog finala kojem   ima priliku nazočiti i šira publika. Osim obitelji i prijatelja koji pod budnim okom prate nastupe svojih razgibanih mališana i velikana, navijačkoj atmosferi bez zadrške pridonose svi nazočni gledatelji.

Pored edukativnog karaktera, zabavni dio krije se u raznim popratnim aktivnostima namijenjenim natjecateljima i ostalim rasplesanim znatiželjnicima. Za njih je kroz tri dana, pod zvjezdanim nebom Zelene lagune, organiziran party na kojima će odzvanjati zvuci svjetskih hitova u izvedbi poznatih DJ-a, a ulaz će biti slobodan za sve.

Najsjajnija točka DanceStar eventa, zasigurno je Gala večer koja će se održati 26.05. u prekrasnoj dvorani Žatika sa početkom u 20h. Plesni podij užarit će demonstracije najboljih koreografija, koje će imati priliku osvojiti neku od prestižnih nagrada. Osigurajte svoje mjesto na spektakularnoj Gala večeri  i doplešite na 10. obljetnicu DanceStar World Dance Mastersa.

 

DanceStar raspored događanja:

22. - 24.05. DanceStar All Other Countries: kvalifikacijski turnir, Zelena laguna Intersport Centar
24. - 28.05. DanceStar World Dance Masters, Zelena laguna Intersport centar
24.05., 25.05. i 27.05. DanceStar Open Air party, Zelena laguna plaža (ulaz slobodan)
26.05. u 20h Gala večer, Dvorana „Žatika“ Poreč

 

Za sve informacije posjetite našu službenu stranicu: www.dancestar.org

www.dancestar.org
www.facebook.com/esdu.org



Info

info@dancestar.org
http://www.dancestar.org