COVID test point za goste privatnog smještaja

Turistička zajednica grada Poreča zajedno sa Gradom Porečom osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja i malih objekata koji borave na području Grada Poreča - Parenzo i kojima je potreban PCR test ili brzi antigenski test za odlazak iz Hrvatske.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije obavljat će testiranja od srijede, 9. lipnja 2021., na COVID test pointu u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika. Testiranje će se provoditi ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 9 do 12 sati, isključivo uz prethodnu najavu. Najaviti se treba najkasnije dan ranije, do 15 sati, na e-adresu: covid@myporec.com.

Obrazac za prijavu testiranja možete preuzeti ovdje: 

Application form I Prijavnica I PDF
Application form I Prijavnica I DOCX

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kn, a PCR testa 375,00 kn. Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata. Testiranje će biti moguće platiti gotovinom u kunama ili karticom, a rezultati se dostavljaju na e-adresu, i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Trošak testiranja snosi gost.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zainteresirani se mogu javiti u Informativni centar Turističke zajednice grada Poreča na adresi Zagrebačka 9, Poreč; na telefon: +385 52 451 293 ili na e-adresu covid@myporec.com.

Dodaj med priljubljene Odstrani med priljubljene