COVID test point za goste

Turistička zajednica grada Poreča osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja, malih objekata i vlasnike stanova i kuća za odmor (vikendaši) koji borave na području Grada Poreča - Parenzo.

Testiranja na COVID-19 odvijati će se na COVID test pointu u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom u vremenu od 09 do 12 sati.

Prijaviti se možete putem aplikacije app.medico.hr i izvršiti plaćanje kako bi u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli red čekanja.

Prilikom prijave u aplikaciju potrebno je upisati PROMO KOD (kod s popustom).

Ukoliko želite brzi antigenski test upišite sljedeći kod: 100medi
Za PCR test potrebno je upisati sljedeći kod: istrapcr

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kn, a PCR testa 375,00 kn.

Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata. Testiranje se naplaćuje putem aplikacije isključivo kreditnom karticom.

Na Vašu e-mail adresu dobiti ćete QR Code kojeg ćete pokazati na test pointu. Prilikom prijave ne upisuje se dan testiranja već se sa dobivenim QR Codom možete testirati ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom (bilo koji od ovih dana) u vremenu od 09 do 12 sati.

***COVID test point u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika, ostati će otvoren do srijede, 29. rujna 2021. 

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zainteresirani se mogu javiti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča, Zagrebačka 9, Poreč, na telefon: +385 52 451 293 ili na e-mail covid@myporec.com

Dodaj med priljubljene Odstrani med priljubljene