Harmonikaški orkestar u mom gradu

27.05.2022 - 27.05.2022

Mesto: POREč-PARENZO (Trg slobode)
Začetek: 19:00h
Organizator: Umjetnička škola Poreč
Tip dogodka: Glasbeni festivali in prireditve

Koncert 

Poreč ove godine ima čast organizirati i biti domaćinom, četvrtog po redu projektu Vi-Vu ( Vinkovci – Virovitica – Vukovar ) koji će se po prvi put održati u Poreču od 23. do 28. svibnja 2022. godine uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te domaćina Umjetničke škole Poreč, Grada Poreča-Parenzo i Turističke zajednice grada Poreča-Parenzo.

Projekt VIVU ogleda se u suradnji učenika iz različitih glazbenih škola iz triju gradova Virovitica, Vukovar i Vinkovci s učenicima domaćina Umjetničke škole Poreč, kroz organizirane radionice harmonikaškog orkestra koje će zajedničkim učenjem i sviranjem potaknuti druženje i rad na kolektivnom izražavanju kroz zajedničke kompozicije. U projektu će sudjelovati stotinjak učenika i njihovih profesora.

Cilj projekta VIVU je prezentacija objedinjenih orkestara, glazbenih škola te popularizacija harmonike kao klasičnog instrumenta te predstavljanje na KONCERT-u / Svečana prezentacija projekta VI-VU, u petak 27.5.2022. u 19 sati na Trgu Slobode, Poreč-Parenzo. Na programu će biti popularne i različite skladbe za svaki uzrast i za svaku dob. Pozivamo Vas da nam se pridružite i zaplešete zajedno s nama na porečkom Trgu Slobode.

Svi ste dobrodošli.



Info

info@usporec.eu
https://umjetnicka-skola-porec.hr/