Dodjeljena turistička nagrada Anton Štifanić 2009

Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za dodjelu Hrvatske turističke nagrade je na 3. sjednici, održanoj 20. svibnja 2010. godine, donijelo zaključak da se na prihvaćanje Turističkom vijeću Hrvatske turističke zajednice uputi prijedlog o dodjeli Hrvatske turističke nagrade za životno djelo te Godišnje turističke nagrade Anton Štifanić za 2009. godinu.

Turističko Vijeće Hrvatske turističke zajednice jednoglasno je na svojoj sjednici od 1. lipnja 2010. godine prihvatilo odluku Povjerenstva. Natječaj za dodjelu Hrvatske turističke nagrade bio je raspisan do 31. ožujka 2010. godine te je do zadanog roka za kategoriju Hrvatska turistička nagrada za životno djelo pristiglo 7 kandidatura, Godišnja turistička nagrada Anton Štifanić za 2009. godinu, za tvrtku ili ustanovu 14, a za kategoriju pojedinac 11 kandidatura.

Godišnja turistička nagrada Anton Štifanić za 2009. godinu u kategoriji pojedinac dodijeljena je Janji Čeliković, Mariu Jantolu i Zlatku Salaju, a Godišnja turistička nagrada Anton Štifanić za 2009. godinu u kategoriji tvrtka i/ili ustanova Turističkom naselju Zaton (Zaton Holiday Resort).

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Ivanu Gianniju Šegonu iz Poreča za četrdesetogodišnji radni staž kao sportskog djelatnika i organizatora rekreacije u turizmu na Poreštini.

Add to favorites Remove from favorites