Novi virtualni proizvod Valamarovog MICE segmenta

Vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., kreirala je novi virtualni proizvod, posebnu internetsku stranicu www.mice-croatia-valamar.com, specijaliziranu za MICE (Meetings, Incentives, Congresses, Events) segment poslovanja.

Nova web stranica, čiji dizajn zrači elegantnim vizualnim poslovnim kodom, potencijalnim klijentima i MICE organizatorima predstavlja značajan alat za pronalaženje najboljeg rješenja i stručne pomoći pri planiranju svih vrsta događanja u Hrvatskoj.

MICE segment poslovanja virtualno je odvojen od domicilne Valamarove web stranice u novu domenu radi bolje preglednosti i lakšeg dolaženja do jasno definiranih i prilagođenih informacija pa tako stranica sadrži kompletan pregled hotela i prilagođenih paketa za svaku priliku, a posebno valja istaknuti 3D prikaz konferencijskih dvorana i prostorija za sastanke, uz pomoć kojeg organizatori mogu vizualizirati koncept svog budućeg događanja i birati formaciju sjedenja u dvoranama smještenih u 10 poslovnih hotela, kojima Valamar raspolaže.

Jedna od najvećih Valamarovih investicija je izgradnja hotela Valamar Lacroma, otvorenog prošle godine u Dubrovniku, čime je destinacija dobila najveći kongresni i spa hotel s jednom od najvećih hotelskih kongresnih dvorana koja može primiti do tisuću posjetitelja. Kongresni turizam glavni je generator u pred i posezoni, a Valamarovi objekti već imaju izvjesnu reputaciju kao mjesta kongresnih zbivanja. Sada je ta investicija oplemenjena novim kreativnim marketinškim alatima namijenjenim isključivo MICE prodaji i stvaranjem prepoznatljivosti brenda na strateškim tržištima.

Na novoj web stranici posjetitelji mogu rezervirati i vjenčanja u brojnim ""romantičnim"" objektima koji se nalaze na pet destinacija, a posebno bismo izdvojili otmjenu Villu Polesini, elegantno i ekskluzivno mjesto za organizaciju vjenčanja, poslovnih sastanaka i svečanih domjenaka, restauriranu u sklopu novootvorenog hotela Valamar Riviera Hotel & Residence u Poreču.

Praćenjem najnovijih svjetskih trendova, s tehnološkom podrškom koja uključuje i specijaliziranu web ponudu, Valamar se želi pozicionirati kao jedna od najuspješnijih MICE kompanija u Hrvatskoj.

Add to favorites Remove from favorites