Zelena Laguna najbolji kamp za goste iz Slovenije

Porečki kamp Zelena laguna osvojio je vrijedno priznanje svojih gostiju. Više od 20 tisuća ljubitelja kampiranja iz Slovenije sudjelovalo je u virtualnom istraživanju za Naj kamp 2011 u organizaciji kamping portala avtokampi.si u kojem je najboljim velikim kampom u Istri proglašena upravo Zelena laguna.
Kamp Zelena laguna smješten je u srcu istoimenog turističkog naselja i slikovitom šetnicom uz more povezan s centrom turističkog Poreča. Prostire se na slikovitom polutoku na površini od 18 hektara, a svojim gostima pruža mir u prirodnom ambijentu, dječju i sportsku animaciju te kvalitetnu uslugu. 

Čisto more i uredna plaža s odvojenim dijelom za nudiste dodatni je adut kampa koji svake godine obnavlja Plavu zastavu, međunarodnu potvrdu čistoće mora i održivog upravljanja obalnim pojasom.

Slovenski gosti prepoznali su kamp Zelena laguna kao sjajno mjesto za ljetni odmor već pri samom njegovom osnutku 1966. godine, kad nije bilo kapaciteta za više od tisuću ljudi. Ostali su mu vjerni do danas, kada zeleni biser među porečkim kampovima osvaja obiteljskom atmosferom, nudeći niz modernih usluga i sadražaja za 2.700 gostiju. 

Ovaj, prvi izbor za Naj kamp organizirali su kamping revija Avto-Dom, turistički portal Dobro jutro, Slovenija! te kamping portal avtokampi.si.

Add to favorites Remove from favorites